Hvem må du give sexlegetøj i gave til?

Hvis du overvejer at give sexlegetøj i gave, kan det være, at du er i tvivl, om det nu også er en god ide. Vi har lavet denne lille guide, så du kan blive klogere på, hvem du må, og hvem du ikke må give sexlegetøj i gave til. Vi har lavet guiden i samarbejde med webshoppen belugi.dk, der har Nordens største udvalg af sexlegetøj og har stor erfaring med at sælge til både mænd og kvinder. 

1. Giv sexlegetøj til en ven

Det er som regel en både sjov og god gave, når du giver noget sexlegetøj til en ven eller veninde. Det er sikkert noget, som I i situationen vil kunne få meget sjov ud af, men også noget som din ven eller veninde rent faktisk vil kunne få glæde af senere. Det er en god ide, at du giver sexlegetøj til for eksempel en polterabend eller en fødselsdag, hvor der kun er venner. Mange vil synes, at det er pinligt at få sexlegetøj i gave foran deres familie. 

2. Giv sexlegetøj til en kæreste

En anden god mulighed for dig er, at du giver sexlegetøj til din kæreste. Det kan både være som en opfordring til, at I begynder at eksperimentere noget mere. Det kan også bare være, fordi du ved, at han eller hun vil nyde at bruge det bestemte stykke sexlegetøj. Måske har I en fetish, hvor der er et stykke sexlegetøj, som I har gået og drømt om. Det kan være en pisk af en rigtig god kvalitet. 

3. Giv sexlegetøj til dig selv

Du kan selvfølgelig også give dig selv et stykke sexlegetøj som en forkælelse for, at du har nået et mål. Mange forkæler sig selv med mad, sko eller tøj, men hvorfor ikke et stykke sexlegetøj i rigtig god kvalitet, som du vil få mange timers glæde af?